logo png wit-oranje
  • Inbrengen kleding

20210528_155946

Wanneer je kleding wilt inbrengen bij Zussies die ter verkoop wordt aangeboden, kan dat!

Door kleding in te leveren kun je niet alleen een aardig bedrag verdienen, je draagt ook een steentje bij aan het milieu, verbetering van de mode-industrie en je maakt een ander blij met jouw mooie pareltjes!

20210614_115147

Hoe werkt het?
Wanneer je kleding wilt inbrengen kan dit op afspraak via deze website. Je items worden binnen 3 weken geselecteerd voor de verkoop. Jij krijgt 40% van het verkoopbedrag wanneer het is verkocht. De prijs en de selectie wordt bepaald door Zussies.

20210614_095537

Wat kun je inbrengen?
Dameskleding, accessoires en schoenen (nieuw/ zgan) worden te koop aangeboden bij Zussies. Breng alleen je mooiste items! Dus ga door je kast heen en kijk kritisch wat er als nieuw uit ziet, die miskoop of die mooie parel die je zelden draagt en waar een ander blij van wordt. Met name bijzondere items of A-merken zijn welkom. Liever een paar mooie items dan bulk-tassen zonder parels. De kleding moet in het huidige modebeeld passen en niet ouder zijn dan 3 jaar.

NB. Merken zoals Action, Primark, Wibra, Zeeman, C&A etc. nemen we niet in.

20210524_123132

Hoe lever je je items in?
Alles moet schoon, gewassen/ gestoomd en gestreken worden aangeleverd en geen scheurtjes of slijtplekken hebben. Wil je je items inbrengen in een stevige tas/ shopper voorzien van jouw naam en telefoonnummer.

20210615_201724

Wat is verder handig om te weten?
Wij doen ons uiterste best jouw kleding voor een goede prijs te verkopen gedurende het verkoopseizoen. Aan het einde van het seizoen houden wij uitverkoop, wordt jouw kleding in deze uitverkoop periode verkocht dan ontvang jij 40% van de uitverkoopprijs. Is het seizoen helemaal ten einde, dan behouden wij het recht om je kleding te schenken aan mooie projecten/ goede doelen (nadere info volgt) of in het volgende seizoen opnieuw te verkopen.
Indien gewenst kun je je kleding weer ophalen indien deze niet is verkocht.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan kleding als gevolg van calamiteiten zoals brand of waterschade en voor zoekgeraakte kleding of diefstal van kleding.

20210526_141855

Wat is vooral leuk om te weten?
Jouw opgebouwde tegoed kun je opvragen op elk gewenst moment, gewoon online via ons klantportaal. Dit tegoed maken we z.s.m. over op je bankrekening.